products

Het organische poeder stikstof van het bron bacteriologische Vissenpepton voor de industriegisting

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: N/M
Certificering: ISO 9001:2015
Modelnummer: F22
Min. bestelaantal: 1000KGS
Prijs: USD$4000-6000/ton
Verpakking Details: 20kg/bag
Levertijd: 8-10 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 40ton per maand
Gedetailleerde informatie
Verschijning: lichtgeel poeder Geur: Kenmerk
Oplosbaarheid: >75% Toepassing: Industriële gisting
Zuiverheid: 93% Aanpassing: Beschikbaar
HS Code: 3504 0010 Grondstof: vissendeeg

Productomschrijving

Het organische poeder stikstof van het bron bacteriologische Vissenpepton voor de industriegisting

 

Het vissenpepton wordt verkregen door hydrolyse van vers vismeel/vissendeeg met niet-GMO/natuurlijke enzymen en in rijk aminozurenprofiel en hoog gediversifieerd concentraat van peptides geresulteerd.

Het is uitstekende bron van hoogte - kwaliteitsstikstof voor een grote verscheidenheid van micro-organismen in industriële gisting.
 

Totale Stikstof 14-15%
Aminostikstof 2,5% min
In water oplosbaar chloride 5.0% mas
As 5.0% maximum
Vochtigheid 7.0% maximum
pH 5.0-7.0

 

 

Het keurt de groei van een grote verscheidenheid van micro-organismen goed. In industriële gistingsmedia, is het vissenpepton geschikt voor de groei van Lactobacillus, Escherichia, gist enz.

 

Het is niet zoogdierdiepepton, als stikstofbron wordt gebruikt in microbiologische cultuurmedia. Het is een niet-os-als die beginpepton, van TSE/BSE-risico wordt bevrijd.

 

Het moderne vissenpepton was een fenomenaal substraat voor biomassaverwezenlijking in sterke en verminderde maturations. Het maximale ontwikkelingstempo van een paar micro-organismen was een paar keer meer hoog dan die ontwikkeld op hamburger (bacto) peptonen en de laatste biomassanadruk was twee keer zo ongelooflijk zoals die ontwikkeld op vleespeptonen. De vissenpeptonen breidden niet de verwezenlijking van hulpmetabolites uit vergelijkend met die geleverd op vleespeptonen in niet-geavanceerde media. Het vissenpepton heeft veelbelovend potentieel als substraat voor biomassaverwezenlijking.

 

Meer die over Pepton vervaardigen:
De algemene betekenis van pepton is een oplosbare die proteïne in het vroege stadium van eiwitanalyse tijdens spijsvertering wordt gevormd. Het is in water oplosbare die proteïnederivaten door gedeeltelijke hydrolyse van een proteïne door een zuur of enzym tijdens spijsvertering worden verkregen. De peptonen zijn de uitstekende natuurlijke bronnen van aminozuren, proteïnen en peptides in de groeimedia. Zij worden het vaakst verkregen door enzymatische spijsvertering of zure hydrolyse van natuurlijke producten, zoals dierlijke weefsels, melk, planten of microbiële culturen die voor commerciële productie van enzymen, vaccins, antibiotica en andere producten nuttig zijn.

Contactgegevens
grite

Telefoonnummer : 18676769189