Bericht versturen
aboutus

Shenzhen Taier Biotechnology Co., Ltd.

Shenzhen Taier Biotechnology Co., Ltd.
1
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Aantal werknemers: 50~100
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

De Biotechnologieco. van Shenzhentaier, Ltd was één van de eerste bedrijven in China om spray-dried plasma eiwitpoeder op de markt te brengen.

 

Vele mensen in China genieten varkens van bloed als delicatesse. Het is hoog in ijzer en proteïne, en vele individuen gebruiken het om hun ijzer en bloed aan te vullen. Het verse en gezonde varkensbloed wordt gefiltreerd, toegevoegd zout, het citraat van het antistollingsmiddelnatrium, en dik makende agent, en bij op hoge temperatuur dan gesteriliseerd om in dozen gedane die bloedtofu in supermarkten wordt verkocht te maken. Nochtans, maakt het opgenomen varkensbloed omhoog een klein percentage van de totale productie van het varkensbloed, en de meerderheid van varkensbloed wordt gedumpt als afval door het slachthuis die, die het milieu verontreinigen en middelen verspillen.

 

Wij verzamelen vers en gezond dierlijk bloed van overheid-goedgekeurde slachthuizen en dan door een verscheidenheid van scheiding, ultrafiltratie, concentratie, en nevel het drogen processen om de dierlijke eiwit grondstoffen van uitstekende kwaliteit te creëren - spray-dried plasma en hemoglobine. Spray-dried plasma wordt wijd gebruikt in biggetje het spenen diëten om voedselopname, de groei, en voerefficiency tijdens de post-speent periode op te voeren toe te schrijven aan zijn hoogte - eiwit en voordelige peptide inhoud. Het hemoglobinepoeder voorziet ook een grote bron van geconcentreerde proteïne (+ 90%) van een hoger voeromzetting en een groeipercentage in praktisch alle species toe te schrijven aan zijn hoge Lysine en Histidineinhoud.

 

Wij ontwikkelden heme ook ijzerpolypeptide en hemin met betrekking tot dierlijk bloed. Wanneer vergeleken bij anorganisch ijzer, heme wordt het ijzerpolypeptide gemakkelijker geabsorbeerd door het menselijke lichaam en heeft minder, eventueel, gastro-intestinale bijwerkingen. Het is een hoogst efficiënte behandeling voor bloedarmoede.

 

Een ander deel van onze ondernemingen is eiwithydrolysate. In de voedselindustrie, worden onze pepton-soja peptonen en groente van uitstekende kwaliteit pepton-wijd toegepast voor gisting. De proteïne van 100 percents enzymatische gehydroliseerde vissen en de sojaboonproteïne zouden in biologische landbouw kunnen worden gebruikt om voedingsmiddelen aan installaties te verstrekken terwijl ook het bijdragen tot duurzame landbouw.

 

Wij verkregen biostimulant aminozuur dat bevattend meer dan de vrije aminozuren van 20% door enzymatische hydrolyse van dierlijk bloed, die installaties gevarieerde ruwe situaties, verhogings landbouwopbrengsten tolereren, helpen en meststoffenconsumptie verbeteren.

 

Visie: Om een goed geleid, snelgroeiend, innovatief bedrijf te zijn.

 

Opdracht: Ga ontwikkelen innovatief materiaal verder want onze klanten kwaliteit en het verbeteren van hun milieuprestaties bevorderen.

Dienst

De producten van de de Biotechnologievervaardiging van Shenzhentaier hieronder voor varieert toepassingen:

 

Organische agroinput

- Fipro 85/16 biostimulant aminozuur

- Hydrolysate van de vissenproteïne poeder

- Hydrolysate van de sojaproteïne poeder

 

Grondstof voor industriële gisting

- Vissenpepton

- Sojapepton

- Plantaardig pepton (maïs)

 

Voeradditieven

- Nevel - droog plasma eiwitpoeder

- Hemoglobinepoeder

- Bloedmaaltijd

 

Ingrediënten voor diaterysupplementen

- Het polypeptide van het Hemeijzer (Fe 2,0%)

- Hemin van varkens (95%-zuiverheid)

Contactgegevens