products

Zuiver Enzymatisch Gehydroliseerd Organisch In water oplosbaar de Meststoffenpoeder van de Vissenproteïne

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: N/M
Certificering: ISO 9001:2015
Modelnummer: F20
Min. bestelaantal: 1ton
Prijs: USD$3600-6300/ton
Verpakking Details: 25kg/bag
Levertijd: 2-3 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100ton/month
Gedetailleerde informatie
Andere productnaam: Gehydroliseerde vissenproteïne, Vissenpoeder, Oplosbare geconcentreerd vissen eiwit Kleur: Lichtgeel
Geur: Kenmerk Staat: poeder
Versietype: langzaam Grondstof: Vissendeeg en vismeel
Toepassing: in oplosbare organische meststoffen
Hoog licht:

Organisch Meststoffenpoeder

,

zuiver enzymatisch gehydroliseerd Poeder

,

het enzymatische gehydroliseerde poeder van de vissenproteïne


Productomschrijving

De in water oplosbare zuivere enzymatische gehydroliseerde meststof van de het poeder organische stikstof van de vissenproteïne

 

Beschrijving:

 

Ondersteun de voedingsbehoeften van uw installaties met organische vissenmeststof. Let op uw installaties bereiken hun maximumgezondheid! 14-0.5-0.5 de zuivere Eiwit Droge Vissenmeststof wordt speciaal gebouwd voor uw organisch tuin of landbouwbedrijf.

 

Verbeter installatie en grondgezondheid. De vissenmeststof is een uitstekende bron van voedingsmiddelen. Het versterkt plantgezondheden en verbetert grondstructuur. Het verhoogt stikstof, die de gezonde installatiegroei voeden.

 

Alle-in-één meststof. Het is uw one-stop oplossing voor natuurlijke meststof. De aminozuurbehandeling voedt de fenomenale groei en gezonde bladstructuur. Pas rechtstreeks meststof op grond toe of gebruik het als bladnevel.

 

Organische Ingrediënten. Afkomstig van alle natuurlijke ingrediënten. Het is veilig en niet-toxisch aan het omringende milieu.

 

De organische meststof is een uitstekend product voor eco-bewerkt en het organische tuinieren. U kunt organische vissenmeststof voor groenten, vruchten, en veel meer gebruiken. Voed volledige en gezonde installaties gemakkelijk met vissenmeststof.

 

De meststof van vissenhydrolysate wordt gemaakt wordt gecreeerd van vissendeeg dat. De vissen worden gebruikt in een proces om de grote molecules in kleine organische molecules en voedingsmiddelen op te splitsen. Na de eerste stap die, zijn de vissen koud worden verwerkt om de voedingsmiddelen te behouden. De koude verwerking van gehydroliseerde vissen bewaart meer vitaminen, proteïnen, en voedingsmiddelen dan het proces van vissenemulsie. Het eindproduct is een grote bron van proteïnen, aminozuren, en oliën. Vissenhydrolysate het poeder verstrekt een uitstekende bron van voedingsmiddelen voor grond en installaties.

 

De vissenmeststof wordt deskundig geformuleerd met de ingrediënten van uitstekende kwaliteit. De meststof wordt zorgvuldig verwerkt om aan uw de organische landbouwbehoeften te voldoen. Het wordt gemaakt van hydrolysate van kabeljauwvissen, die wordt koud-verwerkt om maximumvoedingsmiddelen te behouden. Het leidt tot een uitstekende levering van Stikstof en Fosfaat voor uw installaties.

 

Specificatie:

Totale Stikstof 14-15%
Fosfor 0,5% min
Kalium 0,3% min
As 6.0% maximum
Water 6.0% maximum
pH 5.0-7.0

 Gebruik:

Gewassen Dosissen (per acre)

Boomgaarden en wijngaarden

nevel 1/2-2 die pond in 20-400 gallons water worden gemengd

Rijgewassen

Nevel 1/2-3 die pond in 20-400 gallons water worden gemengd

Grondtoepassing

pply 2-5 pond in oplossing


De vissenproteïne is compatibel met pesticiden.

Contactgegevens
grite

Telefoonnummer : 18676769189